Riktigt dåliga outfitbilder


Halvt öppen gylf...

Just nu:

Idag efter skolan åkte jag och Blanca ner på stan och köpte ett par ballerina skor till mig och nu ska jag gå till Ebba och gå ut och jogga med henne. Klockan 6 är det någon grej i skolan som jag måste gå på men det blir nog kul. Hörs senare

Visste ni att...

♥ Jag tvättar nästan varje dag bort mitt smink direkt när jag kommer hem från skolan. Jag känner mig ofta sliten efter en lång dag i skolan så då känns det fräschast att tvätta bort allting. Jag känner mig finast i smink men också mycket renare och mer casual utan, trivs jätte bra med att vara osminkad. Speciellt nu på sommaren!

Lite blandat

Tja på er! Satt precis och gjorde det där videoinlägget och snackade med mig själv osv. Känns så konstigt att snacka med en kamera bara. Och om ni inte kan se videon (vilket jag inte kan..?) får ni gå in på min videofyme och kolla därifrån, vet inte vad problemet är. Men dansade en timme idag igen vilket kändes as bra, saknar redan min dansgrupp jätte mycket! Men hare gött så uppdaterar jag mer senare. Är medveten om att jag bara lägger upp mobilbilder men jag ska börja ta fram kameran nu igen och börja fota roligare bilder.

Answers


28e maj

Förlåt för dålig uppdatering idag! Ebba gick för ett tag sen och då hoppade jag direkt in i duschen. Efter skolan åkte jag och Ebba ner till Hornstull och sprang, riktigt skönt men riktigt jobbigt. Måste börja träna nu för att hålla igång lite nu när jag inte har någon dans. Och det är ju faktiskt riktigt mysigt att jogga på något mysigt ställe och det var det här. Men ska kolla på Big Brother avsnittet jag missade igår och sen sova. Natti! Imorgon ska jag fråga på era frågor också, i ett videoinlägg kanske..?

Goodmorning

Tja mannar! Ska dra till skolan nu så vi hörs ikväll. Idag ska jag verkligen försöka pallra mig ut och springa.

Gifboom

Följ mig på Gifboom, där heter jag febesandin. Standard. Verkar inte vara så jätte populärt än men det kommer. Sa samma sak om Viddy och se vad som hände..? Pretty awesome


Måste ha nya ballerinor snarast!


Älskar dessa! Från Zara för 245 kronor.

G/O


Två bilder från igår:

Hade en as nice kväll igår! Jag och Fannie åkte hem till henne där vi kollade på Schlagerfestivalen, har aldrig varit så inne i det men valde helt klart att kolla rätt år. För vi vann ju! Vi dansade och skrek varje gång hon fick en tolva, haha. Sen idag solade vi, joggade, åkte in till stan och dansade. Har varit en nice helg bara att jag är sjukt irriterad just nu för jag såg mina drömskor som jag skulle köpa men så var dom typ en halv storlek för stora. Fml.

Dansar till Euphoria

ASSÅ VI KOMMER SÅÅÅÅ TA HEM DET HÄR!!!!

Ikea

Kom precis hem från Ikea, alltid lika roligt att vara där tycker jag. Jag behövde köpa lite nya saker till mitt rum så jag passade på idag. Köpte en ny matta och lite annat, såg även världens goaste nalle björn så jag kunde inte motstå att köpa den, så mogen är jag! Men är helt slut i mina fötter nu så jag ska bara ta det lugnt ett tag innan jag ska träffa Fannie om någon timme, blir säkert jätte mysigt. Därför kommer det nog inte bli så mycket update idag heller.

Easy A / favorit scen


Älskar verkligen Easy A filmen, tror att det är en älska/hata film om ni förstår vad jag menar. Att antingen bara älskar man den eller så hatar man den. Men jag gillade den från dag ett och detta är favorit scenen, så klockrena päron asså.

Bekännelser

Jag andvänder en eltandborste varannan vecka.
Jag småäter hela tiden...
Jag älskar katter och skulle jätte gärna ha en egen.
Jag känner mig alltid ful på vintern för att jag är så blek då, hatar att vara blek.
Jag satsar fett mycket i skolan just nu och har nu märkt att det äntligen har lönat sig.
Jag vill ha massor av bebisar!
Jag är lite avundsjuk på alla som bor i villa i Nacka eller Värmdö för det verkar vara så mysigt att ha ett eget hus.
Jag älskar ballerinaskor. Tycker det är så gulligt.
Jag tycker bigbrother är sååå underhållande!
Jag tycker Ray-ban börjar bli lite överskattat, fast skulle inte sitta hela fel att ha ett par, men isånna fall inte aviator som alla andra har.

Idag:

Under dagen: Träffa Hanna, dans, restaurang besök, telefon samtal, tedrickande.

New shoes

Dom här hittade jag hemma på matbordet när jag kom hem, riktigt nice! Har velat köpa nya springskor ett tag nu och nu har jag fått ett par av gulliga Tom. Det hade varit utförsäljning i hela adidas butiken i luma så jag tror att jag ska gå dit imorgon och kolla lite till. Nu jävlar ska det springas i sommar!

The A team


Nack problem

Ska gå och lägga mig tidigt idag för jag har haft jätte ont i nacken hela dagen, och nu av någon andledning har smärtan börjat komma upp mot huvudet. Så nu har jag jätte ont i huvudet också. Får hoppas att jag lyckas sova bort det tills imorgon då jag har dans igen. Men hoppas ni har haft en bra dag hjärtan så hörs vi imorgon.

The outfit


23 maj

Ligger just nu och degar i soffan med Ebba och kollar andra morden i midsumer avsnittet för idag. Efter skolan åkte vi hem till mig och bakade kladdkaka som blev ganska onice, glömde att hälla i smöret. Sedan satte vi oss framför morden i midsummer och där har i suttit ända tills nu. Det är också därför jag inte har uppdaterat bloggen idag.

Golden details


Kom på att jag har sovmorgon imorgon!


Uggs idag

Idag hade jag på mig min älsklings uggs, gråa och fina.

Q/A

Du är jätte fin! Kan inte du visa hur du sminkar dig? :)
Svar: Det är inte alls så avancerat när jag sminkar mig. Lite foundation, rouge, eyeliner och mascara. Jag tar eyelinern på halva ögonlocket och gör en liten "vinge" längst ut och sen är allt annat som vanligt. Böjer ögonfransarna och sätter på mascara. Foundation i hela ansiktet med en foundation borste. Typ det!

Du är sjukt vacker! Kan inte du göra ett videoinlägg och kanske visa några bilder på ditt rum osv. Ha det bra, kram!
Svar: Jo jag kan göra videoinlägg men gillar det inte så mycket, det är väl mest för att jag tycker jag är så dålig på det. Jag kan också visa bilder på mitt rum någon gång, måste bara ta bilder först.

Åh vad kul jag kollar också på det! Vem vill du ska vinna? :)
Svar: Jag är så glad att du frågade den här frågan för ingen av mina vänner kollar på Big brother (efterblivna I know) så jag kan aldrig prata med någon om det... Men jag hoppas nog på Annica eller Hanna J för båda är så himla gulliga!

Vart kommer väskan ifrån? Kram :)
Svar: Den kommer från Mango.

Jätte fin blogg! Och jätte fina bilder :) vad använder du för kamera?
Svar: Jag andvänder denna kamera men hoppas att jag snart kan köpa en ny, då blir det nog den här.

Oh sunny day!

Ännu en solig dag, älskar mitt liv! Blir så pepp av det här vädret, vill typ springa runt och rulla mig i gräs hela dagarna. Direkt när jag kom hem sprang jag och gjorde mellis, satt på bikinin och ut på balkongen. Och där ska jag nu ligga tills klockan 5 då jag har dans, idag skippar jag baletten bara för att få vara i solen. Ska även svara på era kommentarer ni gulliga har skickat ikväll. Blir så glad när jag får lite respons!

Jul i en mugg

Avslutar dagen på bästa sett: en stor mugg chai latte och Big brother. Imorgon är det skola igen men det är morgondagsens problem så nu ska jag somna med ett leende på läpparna, haha. Hoppas alla ni har haft en lika grym dag som jag har haft så hörs vi imorgon. Sleep tight and don't let the bedbugs bite


Dagens klädval


Tischa: Gina Tricot / Vita jeans: Mango / Armband: hm

Repris: Bag/scarf/watch


Monday:

Har varit en väldigt lugn dag, även fast vi slutade halv 4, lite segt. Det var jätte många lärare som var sjuka så vi fick ta det lugnt på dom flesta lektionerna. Senare efter skolan gick vi hem till Ebba ett tag innan dansen och sen kl 5 var det dans och nu är jag hemma. Är helt slut men ska försöka plugga lite till innan jag slocknar.

Natti natti



Big Brother


Ligger och tar igen några Big brother avsnitt jag missade när vi var på landet. Efter det blir det mer plugg, middag och sen sova. Alltid lika roliga söndagar. Åh idag har jag verkligen söndagsångest big time. Påminner mig själv varje dag att det bara är några veckor kvar till sommarlov. Aja, hörs senare mannar!

Helt fast i den här låten


Får sån energi av den här låten, + att musikvideon är sjukt bra.

Ny blogg

Startar en ny blogg igen, orkade inte ha den andra på devote så jag gick tillbaka till blogg.se. Men annars idag har jag bara chillat galet på balkongen med sol och no plugg. Har nämligen prov på onsdag så måste sätta fart med pluggandet nu. Tror att jag ska göra en bättre design senare också men just nu har jag ingen inspiration till någon så vi får se hur det blir, så nu håller jag den bara vanlig och simpel.


RSS 2.0